Sterren

Frans Duijts is de koning van de kroeg

Als iemand weet hoe je een feestje moet bouwen, dan is het Frans Duijts wel. Vrijdag brengt de zanger zijn nieuwe videoclip ‘Koning van de kroeg’ uit, die is opgenomen in het uitgaansleven van Deventer. Shownieuws heeft de primeur!

Frans geniet met volle teugen van het uitgaanslevens en dat laat hij dan ook goed zien in zijn nieuwste videoclip, waar hij ontzettend trots op is. Shownieuws sprak met de zanger over zijn nieuwe werk. Dat is te zien in de bovenstaande video. De videoclip van Frans is hieronder te zien.

Flinke tegenvaller

De zanger kan wel wat goed nieuws gebruiken. Frans baalt de afgelopen periode als een stekker: zijn favoriete vakantieland Kroatië staat op oranje, wat betekent dat er alleen noodzakelijke reizen worden aangeraden. Hij had grootse plannen voor de zomer, maar door de coronacrisis vallen die in het water. Hij twijfelt of hij wel of niet moet afreizen naar zijn vakantiebestemming, vertelt hij aan Shownieuws. “Dat gaat allemaal niet door. Het risico was te groot om de boot daar neer te leggen en maar te zien of we daar nog bij kunnen komen. Dus het is even afwachten.”