Sterren

Goed nieuws voor Lang Leve de Liefde-fans

De kijkers van het datingprogramma Lang Leve de Liefde kunnen deze zomer hun hart ophalen, want vanaf maandag 10 augustus zijn er drie weken lang van 19.30 uur – 20.30 uur nieuwe, éxtra lange afleveringen van Lang Leve de Liefde te zien bij SBS6!

In Lang Leve de Liefde maken singles een serieuze kans op langdurig liefdesgeluk… door direct te gaan samenwonen op de eerste date. Om elkaar beter te leren kennen verblijven de dates in een luxe appartement en krijgen zij minimaal 24 uur voor hun eerste indruk. Wanneer zij na maximaal 5 dagen het appartement als match verlaten, wacht hen een bijzondere afsluiting van een spannende tijd; een romantisch weekend weg. Wie weet is dat het begin van een lang en gelukkig leven met elkaar… Lang leve de liefde!

Aan Lang Leve de Liefde doen open-minded, eerlijke, serieuze en echte mensen mee. Jong en oud, want de singles variëren van twintigers tot tachtigers. Er kunnen weduwnaars meedoen voor wie alleen zijn heel moeilijk is, jonge meiden die niet meer zinloos willen tinderen, gescheiden mannen die geloven dat de ware wel rondloopt of vrouwen van halverwege de dertig met een uitgesproken kinderwens. Iedereen is welkom, want op ieder potje past een dekseltje. Wie ze ook zijn en waar in Nederland ze ook vandaan komen, de singles delen allemaal één serieuze missie: zoeken naar de ware liefde, iemand om oud(er) mee te worden.

In de appartementen van Lang Leve de Liefde zijn al ruim 20 matches ontstaan. Wil jij ook een serieuze kans wagen op langdurig liefdesgeluk? Het is mogelijk om je op te geven via sbs6.nl/langlevedeliefde.

Lang Leve de Liefde is tot en met 7 augustus dagelijks van 20.00 – 20.30 uur te zien bij SBS6.