Sterren

Winston en Renate Gerschtanowitz hebben grootste lol op vakantie

Winston en Renate Gerschtanowitz zijn dolblij op hun vakantie. Het stel deelt een aantal hilarische filmpjes en foto’s om hun volgers mee te laten genieten. 
Zo is te zien hoe de twee met volle teugen van hun mooie Bed & Breakfast geniet. Winston is enthousiast aan het schommelen en Renate film het tafereel. De grappige video is hierboven te bekijken. “Vannacht in een hele leuke B&B geslapen in midden Frankrijk. Super leuk Nederlands stel die je helemaal in de watten legt”, schrijft Winston bij zijn vakantiealbum.
Ook de volgers van het stel vinden het heerlijk om de twee zo te zien genieten. “Wat ziet het er heerlijk uit daar”, schrijft een volger. “Cheers, geniet van jullie welverdiende vakantie”, reageert iemand anders.
Winston heeft eerder al enkele foto’s gedeeld vanaf zijn vakantieadres waar hij geniet met zijn vrouw Renate en hun twee zoons. Zoon Benjamin heeft vorige week nog zijn tiende verjaardag gevierd op vakantie. “Mijn binkie alweer 10 jaar vandaag! Zo’n heerlijk kind. We zijn super trots op jou en ik kan niet bevatten hoe snel je groot wordt.. vanaf vandaag 2 “tieners” in huis” , schrijft Renate vrijdag bij een foto van haar zoon.