Sterren

ZIEN: Heleen van Royen krijgt niet genoeg van kleinzoon

Heleen van Royen geniet met volle teugen van haar allereerste kleinzoon Spencer. De schrijfster trakteert haar volgers op nieuwe beelden van het mannetje en die zie je in de video hierboven.

“Kan er de hele dag naar kijken: Spencer TV, beter dan Netflix. Gelukkig stuurt zijn moeder veel beeldmateriaal. Hartelijk dank voor alle lieve felicitaties, ook namens Olivia en Pieter. Meneertje groeit als kool. 💙 #kleinkind #trotseoma #rijkdom”, schrijft ze bij het filmpje op Instagram. De kersverse oma krijgt veel reacties op haar post. “Ik weet precies hoe het voelt..”, “Ik ben ook net opa geworden” en “Oh Heleen wat een spetter..uit ervaring kan ik je zeggen dat oma zijn het mooiste wat er is”, wordt er zoal gereageerd.

Haar dochter Olivia is een kleine week geleden bevallen van haar zoon en Heleen heeft het babynieuws zelf op Instagram bekendgemaakt met de allereerste babyfoto’s: “Spencer. Zo lief, zo mooi, zo welkom. Wat zijn we blij dat je er bent. Groei maar groot. Blijf gezond. En wees gelukkig, kleine vent.”

Begin deze maand heeft Shownieuws nog met de oma in wording gesproken. Zie de video hieronder voor het interview met Heleen.

&g