Sterren

ZIEN: Yolanthe doet zeer pikante photoshoot

Het prachtige lichaam van Yolanthe Cabau (35) is van alle kanten te zien in een nieuwe video die FHM plaatst. Het is een voorproefje voor een zeer pikante photoshoot die de actrice heeft gedaan voor het online magazine voor mannen.

De eerste beelden zijn te zien in de bovenstaande video!

Yolanthe is al vaker met nietsverhullende kleding in FHM te zien geweest. Ter ere van de twintigste verjaardag gaat ze nog eens uit de kleren. Ook gaan hiermee de stembussen voor de FHM-500 campagne open. Yolanthe won deze verkiezing zelf maar liefst drie keer!

“Toen we deze shoot deden dacht ik veel aan die periode. Het was een beetje alsof ik terug in de tijd ging”, vertelt Yolanthe aan FHM. “Een ontzettend leuke tijd waarin er in korte tijd ontzettend veel gebeurde in mijn werk- en privéleven. Ik denk dat ik nu, ondanks alles, veel stabieler in het leven sta. Ik ben wijzer geworden door te vallen en weer op te staan.”

Toch was het even wennen voor de brunette: “Ik heb wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze. Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen. Je staat daar toch in een gazen rok met alleen een tandenborstel, haha. Maar ik weet dat het een chique, sensuele en arty foto wordt. Met die gedachte ben je gelijk als een stuk comfortabeler en was het heel erg leuk.”