Sterren

Ali B geeft gezondheidstips: 'Kom maar op diëtisten!"

Ali B deelt regelmatig video’s op zijn Instagram waarin hij een openhartig kijkje in zijn leven geeft. Ook zondag is het zover: hij laat zien wat er op zijn menu staat.

En dat is iets waar diëtisten volgens hem misschien niet zo heel blij mee zullen zijn. “Als gezond doen leuk is, hou ik het langer vol…”, schrijft hij bij de video. “En nogmaals ik heb geen bodybuilder ambities , maar ik wil wel dat mijn uiterlijk een weerspiegeling is van mijn innerlijk. Positief energiek en gezond a niffooowww.”

Op de video, die hierboven te zien is, zie je dat Ali B een heerlijk maaltje voor zichzelf bereid heeft. Een visfiletje, gebakken ei en wat groenten ernaast. “Kom maar op”, roept Ali. “Kom maar op diëtisten! Zeg me maar dat ik niet goed bezig ben. Maar het voelt lekker, en het resultaat mag er ook zijn.”

Volgers zijn het helemaal met Ali eens. “Hoe toevallig… Dit gesprek had ik net nog. Ik sport niet vooral voor m’n uiterlijk… Maar omdat ik wil dat mn lijf en geest gezond zijn”, schrijft een volger onder het bericht. “Tegenwoordig is toch niks meer goed”, vindt iemand anders.