Sterren

Gordon grote vrienden met Jordy: 'Gaby, wat ben jij een stomme doos'

Gordon heeft er een nieuwe vriend bij: Jordy van de Bachelorette! Jordy is de nieuwe personal trainer van Gordon maar ook op privévlak lijken de twee goed te klikken.

Gordon deelt een aantal video’s waarop de twee te zien zijn en samen grote lol lijken te hebben. “Oké jongens, ik ga weer sporten”, begint Gordon zijn video. “Ik heb een nieuwe personal trainer gevonden. Ik hoop dat hij het wil doen. Ik heb er echt twaalf langs zien komen maar goed ik heb nog één roos over”, grapt hij met een gele roos in zijn hand. “Ik heb nog een geile ehh.. gele roos”, zegt Gordon tegen Jordy. “Met alle genoegen!”, zegt Jordy terwijl hij de roos lachend aanneemt.

Ook heeft Gordon nog een duidelijke boodschap voor Gaby Blaaser, die Jordy vlak voor de finale naar huis stuurde. “Jezus Gaby, wat ben jij een stomme doos. Hey, dat je dit laat gaan?! Dat kan toch niet! Nou, wij gaan trainen. Doei!” De hilarische video is hierboven te bekijken.

Jordy vertelt aan Shownieuws dat de twee zo’n drie keer per week gaan sporten. Gordon benaderde Jordy via Instagram en zo raakten de twee aan de praat. “Hij vroeg of ik personal training gaf, maar dat deed ik niet zovaak meer. Maar voor Gordon maakte ik een uitzondering”, vertelt Jordy.