Sterren

Grote tegenvaller voor Nicolette van Dam

Op deze ontzettend warme vrijdag besluiten Nicolette van Dam en haar man Bas een rondje te varen. Dit is echter anders gelopen dan gepland. Pech met de boot. Een flinke tegenvaller en dus zijn de zomerse plannen in het water gevallen.

In de video, die manlief Bas Smit deelt, is te zien hoe een teleurgestelde Nicolette op hun bootje zit. De boot wordt door het water gesleept door een andere sloep. “Dit is wel heel fijn, maar wel tijd voor een nieuwe boot. We worden gewoon gesleept joh. Wat een armoe dit”, roept Bas in de video, die bovenaan het artikel te zien is.

Even weg van huis en tot rust komen op het water, zit er dus voorlopig niet meer in voor het stel. En dat terwijl het thuis steeds drukker wordt! Ze hebben twee hondjes. Het broertje van hun hondje Lucky, Micky, hebben ze ook in huis gehaald.

Nicolette deelt op haar social media een schattige foto van haar nieuwe, pluizige aanwinst. “Mag ik jullie voorstellen aan ons nieuwe familielid én broertje van Lucky… De enige echte Micky!”