Sterren

Quinty Trustfull kruipt door het oog van de naald

Een heftige nacht voor Quinty Trustfull. De presentatrice, die een deel van het jaar in Atlanta verblijft, had bijna te maken met een heftige tornado.

Op zondag kondigde Quinty al aan dat er een tornadowaarschuwing gegeven werd in Atlanta. Daarbij postte ze een foto van een donkere lucht die niet veel goeds beloofde. Niet veel later post ze nog een foto, bij deze is nog minder van de lucht te zien. “Inmiddels is het zicht nihil”, schrijft ze bij de foto. “In afwachting van de tornado. Hoop dat het meevalt.” Een aantal uur later post Quinty een volgende foto: “Inmiddels is alle mist weg. Nu bliksem, regen en hevige wind. Zoals het er nu naar uitziet komt de tornado om 2 uur vannacht over Atlanta.” Een spannende nacht dus voor Quinty..

De volgende ochtend blijkt dat de stad waar Quinty woont er goed vanaf gekomen is. Ze deelt een heftig nieuwsbericht waarin te zien is dat de tornado op een andere plek het leven van 6 mensen heeft gekost. “Wat vreselijk om dit te lezen”, schrijft ze. “Wij hebben geen oog dicht gedaan. Het ging flink tekeer, maar gelukkig viel het uiteindelijk mee in Atlanta. Engeltje op onze schouder.” Vervolgens plaatst Quinty een afbeelding van de weerkaart in de omgeving van Atlanta. Te zien is dat er een hevige storm over de staat raast, maar Atlanta er net aan ontglipt. “Atlanta heeft zoveel geluk gehad. Poeh.. Door het oog van de naald.”

Alle Instagram Stories van Quinty zijn hierboven te bekijken.