
Nieuws
24 sep 2019, 15:11
Josje Huisman komt dit najaar met een zwangerschapsboek en hierin deelt ze haar eigen ervaringen. Sommige zijn nogal opmerkelijk zoals het eten van haar placenta!
Zo kan je smoothies en capsules maken van je moederkoek en de voormalig K3-zangeres deed het laatste: "Ik heb mijn placenta laten drogen, en ’m in poedervorm laten capsuleren. Ik snap dat dat voor veel mensen een ver-wegshow is, maar ik vond het toch de moeite", vertelt ze in het Belgische Dag Allemaal.
Ze nam iedere dag een capsule in: "In de kraamperiode wel, ja. Ik voelde mij er goed bij. Voor veel vrouwen is het een hulp tijdens hun herstel na de bevalling en ik dacht: dat wil ik ook proberen. Baat ’t niet, dan schaadt ’t niet."
Josje en haar vriend Cle verwelkomden op 25 december hun zoontje Kamari.
https://www.instagram.com/p/BzijXVHo7_Q/ https://www.instagram.com/p/BsVgtV2hAKy/ https://www.instagram.com/p/BtaqlZlhq6_/
Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren. Je kunt je op ieder moment afmelden. Zie voor meer informatie de privacyverklaring.