Royalty

ZIEN: Duitsers raken niet uitgepraat over Máxima's outfit

De Duitse media raken deze week niet uitgepraat over de outfit van koningin Máxima van afgelopen woensdag. De koningin opende een nieuw theaterpand in Rotterdam en droeg een lila-jurk, tot grote vreugde van onze oosterburen.

Zo schrijft de Duitse site Bunte.de: “Door en door lila! Bij dit bezoek verrast Máxima der Nederlanden ons met een echte kleurenknaller. […] Het geschikte van deze outfit: ze gebruikt een typische stylingtruc waardoor ze (haar taille, red.) er meteen slanker uitziet.” Ook schrijft de site dat door het gebruik van lila, je meteen ‘zin’ krijgt in de herfst. Voor de liefhebbers: de lila-jurk van Máxima is van het Spaanse modemerk Massimo Dutti.

Ook over haar outfit van afgelopen dinsdag zijn ze erg positief. Toen droeg ze een jurk met geel bloemmotief van kledingmerk Antik Batik Paris. “Maar dankzij haar speelse bloemenjurk met wild patroon, kunnen we onze ogen nauwelijks van haar afhouden. En ons hart gaat sneller kloppen, zodra ze gaat zitten!” Foto’s van de koningin van afgelopen week zijn hieronder terug te zien. De opmerkelijke, zwarte riem is van designer Teresa Helbig en kost 710(!) euro.

Overigens zijn de oosterburen niet áltijd positief over onze koningin. In juli uitten ze kritiek op een andere outfit van de koningin, die is in de video bovenaan deze pagina terug te zien.