Sterren

Badr Hari gespot in club na gevecht tegen Rico

3,5 miljoen mensen zagen zaterdag hoe Badr Hari geblesseerd moest opgeven tijdens zijn gevecht tegen Rico Verhoeven. De strijd der titanen eindigde hiermee pijnlijk voor Hari, die op een brancard werd afgevoerd. Het is nog onduidelijk wat er precies met Hari aan de hand was, maar fans twijfelen nu over de ernst van zijn blessure omdat Badr niet veel later in een club in Rotterdam is gespot.

Op social media verschijnen verschillende foto’s van Badr Hari die aanwezig is in Club Blu in Rotterdam. De club zou Badr Hari als special guest hebben na zijn gevecht, maar toen het gevecht pijnlijk voor hem afliep leek het erop dat Badr verstek moest laten gaan. Badr’s broer en manager Yassine schreef dezelfde avond op Facebook nog dat Badr door de afloop van de match niet zijn geplande clubbezoek zou doen. Op social media verschijnen nu verschillende foto’s van Badr in de club met zijn voet in blauw gips.

Club Blu reageert op haar Facebook op enkele bezoekers die vragen of Badr nog wel kwam opdagen met ‘Voor alles is een oplossing, hij was er!’.

In de video hieronder zie je hoe Badr in de club aanwezig is.