Sterren

Caroline openhartig over huidig contact met de Meilandjes

Caroline van Eeden is weer helemaal hersteld sinds haar terugkomst in Nederland, maar geldt dat ook voor het contact met de Meilandjes? De blondine is voor het eerst openhartig over haar huidige band met de familie.

Aan Shownieuws vertelt Caroline dat ze niet veel contact meer heeft met kasteelfamilie. Op de vraag of ze elkaar nog spreken antwoordt ze: “Nou, niet veel. Omdat ik ten eerste zelf sterk heb moeten worden in mijn krachten. Ik ben echt letterlijk in elkaar gestort… Letterlijk en figuurlijk. Ik ben nu met mijn eigen ding bezig.”

De voormalig huisvriendin maakt echter duidelijk dat ze totaal geen negatieve gevoelens jegens de familie koestert, maar dat dit puur komt door de verre afstand tussen haar en de Meilandjes. “Weet je, als je vrienden in het buitenland wonen en allemaal dingen hebt waar je druk mee bent dan is er weinig contact. Ik ga nu verder, en Chateau Meiland is daar, en weet je: ‘ik ben Carolien’.”

Eerder vertelde Caroline al hoe ze bijna ‘ten onder ging’ op het laatst, maar dat ze totaal geen spijt heeft van haar verblijf in het Chateau.

Bekijk hierboven het interview met Caroline.