Sterren

Wéér slecht nieuws voor de Veerkampjes: Ton onder het mes voor huidkanker

Weer slecht nieuws voor de Veerkampjes. Nadat er eerder al huidkanker werd ontdekt bij Hanny Veerkamp moet nu ook haar man, Ton Veerkamp, onder het mes voor dezelfde kwaal.

Er zijn twee plekjes waar Ton voor onder het mes moet. Zeven augustus moet hij zich bij een plastisch chirurg melden voor een plek op zijn neus. Ton vertelt dat op die plek huidkanker zit, maar dat het gelukkig niet kwaadaardig is: “Het is niet iets dat naar binnen vreet, dus het valt mee.” Volgende week wordt Ton ook nog door een dermatoloog behandeld voor een plekje op zijn rug.

Gelukkig maakt Ton zich niet al te veel zorgen. “Ach ik zie het wel, zo erg zal het niet wezen. Zo’n klein plekkie. Er zijn zwaardere operaties toch? Ze snijden het eruit, naaien het weer dicht en dan gaan ze kijken of het helemaal weg is” aldus Ton tegenover Shownieuws. In de video hierboven is zijn hele reactie te zien.

Begin deze maand had ook Hanny te horen gekregen dat er huidkanker bij haar was ontdekt. Hoewel Hanny dacht dat het haar nooit zou overkomen, is het toch gebeurd. ”De dokter zag ook dat ik veel in de zon had gezeten vroeger, en nu nog. Ik hou van de zon,” biechtte ze eerlijk op. Ze weet ook dat ze nu zich beter moet gaan insmeren.