Sterren

Yolanthe emotioneel over Xess Xava: "Tranen van dankbaarheid"

Yolanthe Cabau-Sneijder is onwijs trots op haar zoontje Xess Xava. De kleine spruit zit als een stoere bink op een pony, terwijl zijn moeder straalt van geluk terwijl ze naar hem kijkt. In een emotioneel bericht maakt Yolanthe duidelijk hoe ze over hem denkt.

“The way he loves”, schrijft Yolanthe op Instagram bij de foto van Xess op de pony. Vervolgens schrijft zij via hashtags hoeveel ze van hem houdt: “Mijn alles”, “Mijn baby jongen voor altijd”, “Tranen van dankbaarheid”.

De volgers van de brunette smelten ook compleet weg bij het kiekje van Xess. “Mooie foto, een trotse moeder voor haar zoon. Respect voor je Yolanthe”, schrijft volger Richard. De actrice kan zich daar geheel in vinden: “Dank je wel! Ja, ik ben zo trots en dankbaar! Hij is zo lief voor me!”

Volger Sandra schrijft: “Zo mooi om hem te zien stralen”, waarop Yolanthe vervolgens reageert: “Ja hรจ!! hoe die naar me kijkt… zo veel liefde elke dag elke seconde!” Een andere volger schrijft: “Jullie lijken wel een tweeling”, waarmee ze doelt op Yolanthe’s zus Marina, die ook op de foto te zien is.

Eerder liet Yolanthe ook van zich horen nadat sommige volgers vragentekens hadden gezet bij het geslacht van Xess.