Sterren

Ali B verbergt al twee jaar groot geheim

Rapper Ali B is al bijna twee jaar bezig met een nieuwe, mysterieuze onderneming, zo verklapt hij op zijn social media. In een video vertelt hij dat er binnenkort groot nieuws aankomt…

“Goeiemorgen, goeiemorgen mensen! We zijn bezig met hele toffe ondernemingen, waar ik al een jaar of twee mee bezig ben, maar niemand over vertel. Binnenkort komen we met groot nieuws!”, begint Ali de video. Vervolgens laat hij zijn team zien, zo’n acht mensen, en vertelt een van hen dat ze een pand aan het bezichtigen zijn. “Nieuw pandje aan het uitzoeken, we gaan later uitleggen waarom. Even heel snel, dit is onze nieuwe kantoorruimte, dat jullie even kunnen kijken. ‘Waarom zo’n grote kantoorruimte? Omdat we grote dingen doen!'”, sluit de rapper af.

“Goedemorgen…binnenkort groot nieuws … Twee jaar stilgehouden, maar het is bijna zover #deondernemer”, schrijft hij vervolgens nog bij de video. De hele onthulling is hierboven te zien.

Ali B kwam vorig weekend nog in het nieuws, doordat hij liet zien wat hij ging eten. En dat was iets waar diëtisten volgens hem misschien niet zo heel blij mee zullen zijn. “Als gezond doen leuk is, hou ik het langer vol…”, schreef hij bij de video. “En nogmaals ik heb geen bodybuilder ambities , maar ik wil wel dat mijn uiterlijk een weerspiegeling is van mijn innerlijk. Positief energiek en gezond a niffooowww.”