Sterren

André en Monique willen zo snel mogelijk tweede kindje

André Hazes en Monique Westenberg kunnen niet wachten tot ze een tweede kindje in hun armen kunnen sluiten. De zanger vertelt in Privé dat de tijd nu rijp is voor een broertje of zusje voor André junior…

Omdat Monique moeilijk zwanger kan raken, zijn er eerder eicellen ingevroren. In het weekblad vertelt André hoe het er nu voorstaat. “Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.”

“Het probleem is dat Moon nu al 42 is, dus de tijd dringt”, vervolgt hij. “Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.”

Haalbaar?

Is de geboorte van een tweede kindje echter een haalbaar doel? André denkt absoluut van wel. “Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.”

“We hebben nu de benodigde rust in ons leven”, vervolgt hij. “Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…” sluit André af.

De kleinste André Hazes is inmiddels 3,5 jaar oud. Hij is geboren op 25 oktober 2016. Onlangs heeft André Junior nog een bijzondere ontmoeting gehad. Hij heeft voor het eerst Fender, de zoon van tante Roxeanne Hazes, ontmoet! Monique en Roxeanne deelden beelden van de spelende neefjes op hun social media. Deze zijn in de video hieronder terug te zien.