Sterren

André Hazes en Monique ruziën over opvoeding junior

André Hazes en Monique Westenberg zijn het op een belangrijk punt niet eens in de opvoeding van André junior. Monique postte onlangs foto’s van de kleine in een Feyenoord-shirt, maar dat vindt André maar niks…

De zanger grijpt dan ook in, zo is te zien op Instagram. “Hij leert het wel”, schrijft André op Instagram bij een foto van hun zoontje in… een Ajax-shirt! Over zijn gezicht zijn drie kruizen geplakt, een verwijzing naar het wapenschild van Amsterdam.

View this post on Instagram

Hij leert het wel…🤴🏻

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Feyenoorder Monique ziet de foto en het lijkt pijn aan haar ogen te doen. “Die kleding zit vol met vlekken…” schrijft ze in een reactie. Djarno Hofland, de neef en beste vriend van André vindt het echter wel een goede keuze: “Hij snapt het!”

De strijd verdeelt ook de volgers van André. “Zonde”, schrijft iemand over het Ajax-shirt. “Kampioen”, zegt een ander juist. Zelfs Ajax zelf reageert met een knipoog en een klappende handjes-emoji.

Rotterdam

Monique ging vorige week zaterdag een dagje op pad met André. De twee bezochten hun favoriete voetbalclub: Feyenoord! Dat was te zien op foto’s die Monique deelt op haar Instagram.

“Wat is het toch leuk om een zoon te hebben! Vanaf vandaag is het nieuwe uittenue te koop en we waren er als eerste bij. Daarna gingen we nog even boodschappen doen en kwamen we Nick Marsman tegen. Dat maakte de dag voor André nog specialer”, schreef Monique bij onderstaande fotoserie.

Onlangs had André Junior nog een bijzondere ontmoeting. Hij heeft voor het eerst Fender, de zoon van tante Roxeanne Hazes, ontmoet! Monique en Roxeanne deelden daarvan beelden op hun social media. Deze zijn in de video hieronder terug te zien.