Sterren

André Hazes junior lijkt steeds meer op zijn vader

Terwijl André Hazes en zijn gezin genieten van hun vakantie, gaat de kleine André steeds meer op zijn vader lijken. Monique heeft op Instagram een foto geplaatst waarop de overeenkomsten goed zichtbaar zijn…

Op de foto staan vader en zoon te poseren in dezelfde zwembroek langs het zwembad. Hun volgers kunnen de lieve foto wel waarderen. Onder andere Bas Smit en André’s  zijn zus Roxeanne Hazes plaatsen hartjes onder de post. Gordon verbaast zich over de tatoeage die André op zijn rug heeft. “Is dat een dartbord op zn rug?”, vraagt hij zich in de reacties af.

André en Monique dollen wat af samen op vakantie. Zo plaatste Monique een uitdagende foto met de tekst “Ik krijg vlinders in mijn buik als je me bij mijn kont pakt en me kust”. Dit heeft ze gedaan bij een foto van André op een stoeltje op een zomerse locatie. Uiteraard heeft André het niet kunnen laten om op hilarische wijze te reageren. Hij heeft haar woorden verdraait en hij heeft geschreven: “Ik krijg vlinders in mijn buik als je mijn kont kust en me pakt.”

View this post on Instagram

⭕️

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on