Sterren

André Hazes reageert op geruchten over geaardheid

Valt André Hazes ook op jongens? Volgens weekblad Privé gaan er al jaren verhalen over de geaardheid van de volkszanger, maar André geeft nu voor eens en altijd duidelijkheid.

“Dat zeggen ze al zo lang over mij”, zegt de Leef-zanger in Privé. “Eigenlijk ben ik ook gewoon een halve nicht. Ik ben heel erg van het aanraken, maar kan ook de mimiek hebben van een homo.”

Gerard Joling

Volgens André kan een andere bekende zanger bevestigen dat hij alleen op vrouwen valt. “Er is een iemand, Gerard Joling, die kan beamen dat het niet zo is.”

Als de verslaggever van het weekblad vraagt of Gerard ooit eens iets bij André heeft geprobeerd, zegt hij lachend: “Nee, dat niet. Ook al probeert hij het bij iedereen. Maar hij zegt altijd: ‘Deze jongen valt zeker niet op mannen.'”

Monique

André is inmiddels alweer bijna een half jaar gelukkig met de moeder van hun zoontje, Monique Westenberg. Het gaat zelfs zo goed, dat ze niets liever dan een tweede kindje willen. “Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten”, zegt de zanger daarover in hetzelfde interview. “We praten er wel al over. De tijd is geschikt.”

“We hebben nu de benodigde rust in ons leven”, vervolgt hij. “Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…” sluit André af.

De kleinste André Hazes is inmiddels 3,5 jaar oud. Hij is geboren op 25 oktober 2016. Onlangs heeft André Junior nog een bijzondere ontmoeting gehad. Hij heeft voor het eerst Fender, de zoon van tante Roxeanne Hazes, ontmoet! Monique en Roxeanne deelden beelden van de spelende neefjes op hun social media. Deze zijn in de video hieronder terug te zien.