Sterren

Deze BN'er is nieuwe liefde van Emma Heesters!

De identiteit van de nieuwe vriend van Emma Heesters is bekend. Waar ze zelf al aangaf dat het gaat om een bekende voetballer, is inmiddels duidelijk dat het gaat om… voormalig AZ-speler Wesley Hoedt!

Dit was te zien op de social media van de zangeres. De knappe voetballer en Emma zaten knus samen op de bank. Ook plaatsen de twee geregeld kusjes en hartjes bij elkaar onder Instagram-foto’s, waardoor de geruchtenstroom al op gang kwam.

Wesley Hoedt speelt inmiddels op huurbasis voor de Belgische club Royal Antwerp FC. Hiervoor speelde de 26-jarige verdediger onder andere voor Southampton, Lazio Roma en in Nederland voor AZ. Ook speelde hij enkele wedstrijden voor het Nederlands Elftal.

Vorige week vertelde Emma al in Party dat zij weer verliefd is. “Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee,” zei ze. “Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren.”

Emma was duidelijk: de geruchten dat zij Wesley Sneijder zou hebben gezoend op haar verjaardag in Café Bolle Jan, verwijst zij naar het rijk der fabelen. “Het is niet Wesley Sneijder, nee. Voor sommige mensen is mijn nieuwe vriend wel bekend. Hij komt namelijk uit de voetbalwereld.”

Cupido schoot al vlug raak bij de Beste Zangers-ster, want ze was maar twee maanden single. “Ik dacht dat ik het moeilijk zou vinden zonder partner, maar eigenlijk vond ik het heerlijk.”

De Beste Zangeres

De zangeres is inmiddels een grote speler in de Nederlandse muziekwereld. Ze deed mee aan De Beste Zangers, won de MTV Push Award (zie ons interview met haar bovenaan deze pagina) en scoorde een grote hit met Rolf Sanchez.