Sterren

BEVESTIGD: Dit is de nieuwe liefde van Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is weer gelukkig in de liefde! En Shownieuws heeft de primeur!

Gaby wordt sinds kort gelinkt aan voormalig autocoureur Bas Schothorst. Verschillende bronnen laten aan Shownieuws weten dat Bas en Gaby het al enige tijd enorm gezellig met elkaar hebben. De twee zijn zoenend gespot in een aantal bekende Amsterdamse horecagelegenheden en kunnen dan niet van elkaar afblijven.

De Bachelorette

De afgelopen weken is Gaby op zoek gaan naar haar ware liefde in De Bachelorette op Videoland. Ze kiest hierin voor Joey, maar inmiddels weten we dat de relatie tussen Gaby en Joey bij terugkeer in Nederland al voorbij is. Of Gaby en Bas al samen waren tijdens de opnames van de reünie aflevering van De Bachelorette is onduidelijk. Hierin geeft Gaby namelijk aan dat ze het wel met Jordy wilde proberen. Als Gaby dus tijdens die opnames al met Bas was, dan zou er bij de opnames van De Bachelorette nog meer sprake zijn van doorgestoken kaart.

Ex-man Kimberley Klaver

Bas kennen we als de ex-man van actrice Kimberley Klaver. Ze trouwden in 2015, maar scheidden in 2018 (zie video bovenaan het artikel). Kimberley en Gaby kennen elkaar ook. Ze hebben samen in de jeugdserie Spangas gespeeld en zijn  goede vriendinnen geweest. Extra juicy: Kimberley is er na haar huwelijk ook vandoor gegaan met de ex-man van een goede vriendin.  Shownieuws heeft Kimberley om een reactie gevraagd en zij laat aan ons weten dat zij en Gaby elkaar na Spangas uit het oog zijn verloren en er is geen sprake van oud zeer. “Ik gun Bas en Gaby al het geluk. Ze komt in ieder geval in een leuke schoonfamilie terecht.”

Reactie Gaby en management

Shownieuws heeft ook Gaby gebeld voor een reactie. Ze is nogal overrompeld door ons belletje en zegt stotterend dat ze er niet teveel over wil zeggen en verwijst ons door naar haar management. Als wij vragen wanneer de opnames van de reünie zijn geweest, zegt ze alleen: Dat is een tijdje geleden, maar ik verwijs je hiervoor echt door naar mijn management.” Gaby’s management heeft inmiddels gereageerd en laat Shownieuws weten dat ze officieel geen setje zijn en dat er zich tijdens de reünie aflevering niets heeft afgespeeld.