Sterren

Bachelorette Gaby Blaaser zorgt voor bizarre plottwist in laatste aflevering

De Bachelorette is woensdag eindelijk tot een einde gekomen. Gaby blikt in de nieuwste en tevens laatste aflevering terug op haar avontuur in Zuid-Afrika en bespreekt een bizarre plottwist.

De vraag die iedereen stelt is natuurlijk: zijn Gaby en Joey nog samen?! Eenmaal terug in Nederland blijkt het toch allemaal wat minder romantisch dan tijdens de opnames van het programma. De afstand tussen Amsterdam en Limburg is tóch iets te groot en ook de coronacrisis helpt niet mee voor de twee tortelduifjes. Volgens Joey verwaterde het en werd het contact steeds minder. Volgens Joey ligt dat niet aan hem, maar aan Gaby. “Ik heb mijn best gedaan.”

Het verhaal van Gaby vertelt iets heel anders. Volgens Gaby had Joey contact met andere dames. “Dat voelde heel erg naar”, verklaart Gaby in de uitzending. Volgens Joey ligt het heel anders, en waren de dames gewoon vrienden van Joey.

De plottwist die dan volgt, verwacht niemand. De, inmiddels weer vrijgezelle, Gaby krijgt spijt van keuzes die ze eerder maakte. Publiekslievelingen Jordy en Niek werden met lege handen naar huis gestuurd. Terwijl Niek naast Gaby zit vertelt ze dat ze spijt heeft van haar keuze om Niek mee op 24-uurs date te nemen. “Had ik hem niet mee moeten nemen op de 24-uurs date. Het voelt zeker wel als een gemiste kans en daar kan ik alleen mezelf de schuld van geven.”

Vervolgens wordt Jordy erbij gehaald en biedt Gaby haar excuses aan. “Ik vind eigenlijk wel dat ik mijn excuses moet maken”, zegt ze tegen hem. Jordy is de beroerdste niet en pakt meteen zijn kans. “Ik zou zeker nog wel een keer een hapje met je willen eten of zo, om te kijken of er nog een sparkle is.”

‘Stomme doos’

Ook Gordon kan opgelucht ademhalen met dit nieuws. Hij noemde Gaby dit weekend nog een stomme doos, omdat ze niet voor Jordy koos. Jordy is de personal trainer van Gordon. Jordy vertelt aan Shownieuws dat de twee zo’n drie keer per week gaan sporten. Gordon benaderde Jordy via Instagram en zo raakten de twee aan de praat. “Hij vroeg of ik personal training gaf, maar dat deed ik niet zovaak meer. Maar voor Gordon maakte ik een uitzondering”, vertelt Jordy.