Sterren

Britt Dekker verbluft met sexy bikinifoto

Presentatrice Britt Dekker verbluft (alweer) haar volgers met een sexy bikinifoto! Op haar Instagram reageren veel volgers enthousiast na het zien van het plaatje…

De blondine schrijft bij onderstaande foto: “Hello France”, met de Franse vlag erachter. Britt lijkt momenteel dus even heerlijk te genieten van een zonnige vakantie in het populaire vakantieland.

De foto kan rekenen op duizenden likes en veel volgers reageren er enthousiast op: “Zo mooi, je bent zo knap zelfs in bikini. Love you Britt en hopelijk ontmoet ik je snel”, “Mooi Britt ❤️”, “Wauw mooie meid” en “Nog een hele fijne vakantie! Veel plezier daar❤️” wordt er onder andere geschreven.

View this post on Instagram

➳ ᕼEᒪᒪO ᖴᖇᗩᑎᑕE 🇫🇷

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on

Britt kwam vorige maand nog in het nieuws, maar toen om een heel droevige reden. Ze was erg verdrietig om het overlijden van een van haar grootste fans: Chloé. Op Instagram deelde ze haar verdriet met haar volgers. “Onze kleine fan Chloé is overleden”, schreef de rouwende Britt in een bericht op het sociale medium. “Ik ben blij dat we jou hebben ontmoet en dat je een paar keer van de paarden hebt kunnen genieten. Ik zal je nooit vergeten.” Ze sluit het bericht af met een hashtag met haar naam en “ik kan het niet geloven”.