Sterren

BZV-Annemiek over nieuwe liefde Charlie en gezinsuitbreiding!

Boer zoekt Vrouw-Annemiek is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde Charlie! Behalve een romantische vakantie, is er ook al sprake van gezinsuitbreiding…

“Het plan is nu om samen een beetje weg te gaan, maar hoe of wat precies dat gaan we even laten afhangen van hoe het verder gaat met de coronamaatregelen in Europa. […] Van een roadtrip in IJsland tot een strandvakantie in Griekenland, we houden alle opties open”, vertelt een verheugde boerin.

Charlie is niet de enige verandering in Annemieks leven. Er is ook sprake van gezinsuitbreiding met kat Skittles! In de foto hieronder stelde ze haar kitten voor aan de wereld. “Ben zo blij met mijn muizenvanger in spé”, schreef ze bij de foto.

Eerder onthulde Annemiek hoe zij en Charlie elkaar ontmoet hebben. Haar nieuwe liefde heeft de stoute schoenen aangetrokken en gereageerd op één van haar video’s op Instagram. “Ik dacht: ‘wow, wie ben jij dan?’ dus ik ging naar zijn pagina toe en toen ben ik hem gaan volgen. Toen stuurde hij een berichtje met wat leuk dat je mij volgt en toen zijn we aan de praat geraakt en niet meer gestopt.”