Sterren

Caroline van Eeden verwelkomt eerste kleindochter

Caroline van Eeden, de voormalig huisvriendin van de Meilandjes, is voor de derde keer oma geworden. Dit vertelt de trotse grootmoeder aan Shownieuws.

Haar zoon en haar schoondochter zijn ouders geworden van een meisje. Moeder en dochter maken het goed, zo laat Caroline aan Shownieuws weten. Ze heeft de mooie naam Philou gekregen.  “Ik ben zo ontzettend blij. Eindelijk een kleindochter en wat een mooie naam he? Mama en kleindochter maken het meer dan goed. Ik ga nu weer lekker genieten van mijn vakantie.” Op Instagram deelt ze ook de eerste video van haar kleindochter en die beelden zie je bovenaan het artikel: “Hoe ongelooflijk blij en dankbaar ben ik dat mijn prachtige kleindochter Philou Coco is geboren”, schrijft ze bij het filmpje.

Al eerder vertelde Caroline dat ze door het dolle heen is door de komst van haar derde kleinkind. Ze hoopte toen al stiekem op een meisje. Caroline heeft namelijk al drie zoons en twee kleinzoons, dus wat haar betreft is het nu de hoogste tijd.

Vanwege het coronavirus kan Caroline haar kleindochter niet in de armen sluiten als zij is geboren. “Als de kleine straks geboren wordt mag ik er niet bij zijn. Dat is toch wel jammer als je voor het eerst een kleindochter krijgt. Er is soms een troost: dat iedereen dit heeft”, zei ze daar eerder over.