Sterren

Dave Roelvink heeft flinke snijwond

Opnieuw flinke pech voor Dave Roelvink. Tijdens het klussen in de badkamer is het behoorlijk misgegaan. Hij heeft zijn voet gestoten tegen een badkamertegel, maar de rand van de tegel was zo scherp dat hij een flinke snee bij zijn enkel heeft.

Dave deelt filmpjes van zijn snijwond in zijn Stories en zo te zien bloedt hij flink! De beelden zie je in de video hierboven en die kunnen als schokkend worden ervaren

De dj heeft ook behoorlijk veel pijn en het vervelende is ook nog dat hij niet meteen geholpen kan worden bij de spoedeisende hulp. Hij moet eerst een afspraken voordat hij langs mag komen om gehecht te worden. Dave baalt enorm! “Dit is echt niet Nederlands gewoon. Zit je dan. Word over 15 minuten teruggebeld. Lijkt wel een derdewereldland”, schrijft Dave. Als hij eenmaal gehecht is, deelt hij een foto van het resultaat. “Wel weer top geholpen. Is alleen even schrikken wat die corona doet”, laat hij weten.

Crash

Het zit de dj niet mee de laatste dagen. Afgelopen maandag crashte hij met een geleende Lamborghini in Amsterdam. Hij verloor de macht over het stuur en botste frontaal met de voorkant van de auto. “Ik ben heel blij dat ik er nog ben”, reageerde hij bij Shownieuws. Wel kampt hij met een groot schuldgevoel, omdat hij de snelle wagen had geleend van een goede vriend van hem.

>