Sterren

Donny Roelvink door het stof na drankspel

Donny Roelvink moet diep door het stof na een drankspel met zijn vriendin Janice Blok. In enkele filmpjes is te zien hoe hij zichzelf minutenlang voor paal moet zetten…

De zoon van Dries verliest een ronde en moet dus boeten. “We doen een drankspel en zijn opdracht is dat hij eerst hard HAHA moet roepen voordat hij drinkt”, schrijft Janice bij het fragment. “Ik heb 12 gegooid en hij moet nu 12 slokken nemen en 12 keer HAHA zeggen!”

“Hij heeft een spel verloren en nu is dit zijn opdracht”, hoor je haar ook zeggen in de video. Op een gegeven moment – na meerdere slokken en harde HAHA’s – is zijn glas zelfs leeg. Hij moet wachten tot er een volgende ronde wordt ingeschonken om zijn HAHA-serie te vervolgen. Ondertussen spoort Janice hem ook nog eens aan de lopende band aan om harder te roepen. Gefeliciteerd met je winst Janice… en sterkte Donny!

Donny en Janice genieten van hun vakantie op Ibiza, dat laten ze op Instagram uitgebreid zien.

Dave

Ondertussen moet ook Donny’s broer Dave het ontgelden. Bij hem komt het echter niet door een verloren drankspelletje, maar door enkele omstreden uitspraken op de Nederlandse televisie.

Zo is de dj onlangs afgereisd naar Turkije om zijn tanden te laten doen ondanks negatief reisadvies. Bij zijn terugkeer in Nederland zou Dave eerst twee weken in zelfquarantaine hebben moeten gaan (zie video hierboven), maar dat heeft hij niet gedaan! Twitter is helemaal losgegaan op zijn tv-optreden, zoals je kan zien door te klikken op deze link.