Sterren

Emotionele verrassing voor We Want More-zanger Ricardo

Zondagavond om 20:30 uur is de grote finale van de SBS6-zangwedstrijd We Want More. Eén van de finalisten is natuurlijk Ricardo en die krijgt van presentatrice Wendy van Dijk een heel emotionele verrassing. Check de video hierboven!

Ricardo, ex-drugsverslaafd, heeft iedereen omver geblazen met zijn vertolking van Hazes’ Zij gelooft in mij. Shownieuws heeft hem onlangs opgezocht voor zijn allereerste tv-interview. Hij wordt regelmatig op straat aangesproken door mensen die een handtekening willen. Dat is best even wennen voor de kersverse superster. “Op de foto met kindertjes, mensen die huilen, mensen die complimenten maken”, het is Ricardo allemaal niet vreemd meer. “Ik zat in een dip, maar hierdoor ben ik het weer anders gaan zien”, vertelt Ricardo. “Alleen maar leuke dingen.” Het hele interview is hier te zien.

Naast Ricardo staan ook deze kandidaten in de finale: Silver Metz, Vintage Future, Boaz, Brian, Phil Bee, Mannes, Iris en Tiago, Maria, Mario, Helena Hall en Melanie. Wie gaat er met de hoofdprijs van 100.000 euro naar huis?