Sterren

Ex-vriendin boer Geert woest na gebroken hart

Boer Geert en zijn vriendin Ingrid bleken enkele dagen na hun Shownieuws-interview alweer uit elkaar te zijn gegaan. En de manier waarop alles is gelopen, schiet bij Ingrid behoorlijk in het verkeerde keelgat…

De Brabantse boer laat een spoor van gebroken harten na. Na Angela en Wendy veroverde hij het hart van Ingrid en trots spraken zij op 19 mei in Shownieuws over hun kalverliefde. “We hadden het leuk. Dacht ik”, zegt Ingrid hier nu over in Story.

“De relatie is voorbij. Dat is heel vervelend. We hadden het heel leuk, dat ik. Maar na de uitzending van Shownieuws op donderdag, verbrak hij op zondag onze relatie. Hij wilde rust en zei letterlijk: ‘We lijken net een getrouwd stel.’ Geert wilde daarna ook geen contact meer met me.”

Niet eens met elkaar naar bed geweest!

Ingrid vindt niet alleen het rare einde van hun relatie vreselijk, maar ook de reacties op social media. “Ik word ten onrechte afgeschilderd als een lellebel. Ik ben niet eens met Geert naar bed geweest. We hebben een keer gezoend, een klein kusje. Meer niet.”

In Shownieuws spraken de twee nog dolverliefd uit wat ze zo leuk aan elkaar vonden. Drie dagen dus voor de break-up… Het is in de video hieronder nog een keer terug te zien.

Weer nieuwe liefde?

Overigens lijkt Geert inmiddels alweer een nieuwe liefde te hebben. Boer Geert Jan deelde een aantal behoorlijk verwarrende foto’s op zijn Instagram-pagina, waarop het lijkt alsof beide boeren weer geluk in de liefde gevonden hebben. Je ziet het via deze link en de video bovenaan deze pagina.