Sterren

Dit vertelt familie Meiland over Nadège

De vete tussen de familie Meiland en voormalig huishoudster Nadège Coffinet lijkt weer een beetje bekoeld. Ze zal nog een grote rol hebben in het derde seizoen van Chateau Meiland. Daar is namelijk te zien hoe de familie voor haar op zoek gaat naar een nieuw huis.

Shownieuws heeft de familie gesproken over het nieuwe seizoen en dan komt Nadège natuurlijk ook ter sprake. Dochter Maxime vertelt: “We gaan met haar panden bezichtigen om te kijken of zij daar een ander plekje kan vinden. Want zij woont nu in een buurt, in een wijk, daar worden auto’s in de fik gestoken enzo, is allemaal drama.”

En er staat nog veel meer te gebeuren. Het hele gesprek met de Meilandjes over het nieuwe seizoen van Château Meiland is in de video hierboven te zien.

Bonje met Nadège

De opnames van het vierde seizoen hebben plaatsgevonden voordat de familie bonje kreeg met hun voormalig huidhoudster. Door de coronacrisis is er geen werk meer voor Nadège. Dat heeft geleid tot grote onenigheid tussen de familie en de Française.

Eind juni heeft de familie nog eens geprobeerd om met Nadège te praten over de vervelende situatie. Maar dat gesprek is erg moeizaam verlopen, heeft Erica destijds aan Shownieuws laten weten.

Ik heb gisteravond een mailtje gestuurd naar Nadège om te bevestigen wat we hebben besproken die bewuste ochtend”, zegt Erica tegen Shownieuws. “Daarin heb ik ook gezegd dat ze haar salaris gewoon nog krijgt. Ik heb eronder gezet, want het blijft natuurlijk lastig met die taal, dat ik het wel hoor als jij het anders hebt begrepen.”

Aan Privé heeft Nadège begin juli laten weten dat ze antidepressiva slikt door de situatie die is ontstaan…