Sterren

Gerard Joling zorgt voor zijn moeder na ongeluk

Gerard Joling is druk in de weer met de zorg voor zijn moeder Janny nadat zij drie weken geleden van haar fiets is gevallen. Op Instagram deelt de zanger een video waarin hij heerlijk met haar aan de wandel is.

“Vanmiddag een rondje gelopen met mijn lieve moedertje @jannyjoling“, schrijft Gerard bij de video. “Ze is 3 weken geleden gevallen van haar fiets, die lieve schat. Gelukkig gaat het elke dag een stukje beter.” In de video vertelt de zanger dat de hechtingen uit de benen van zijn moeder er inmiddels weer uit zijn.

Gerard is erg close met zijn moeder, vooral tijdens de coronacrisis waarbij veel stil is komen te liggen. “Gezellig op visite geweest bij mijn lieve moedertje Janny Joling”, schreef hij op social media. Veel volgers vinden het mooi om te zien. “Gezellig Geer! Wat zijn jullie toch lief samen!”, “Wat toch een mooie elegante vrouw is je moeder”, “Wat ziet ze er mooi uit” en “Heerlijk wat een rijkdom ! Allemaal KLM-grachtenhuisjes op het keukenkast randje van jouw reisjes zeker? Leuk!” is een kleine greep uit de reacties.