Sterren

ZIEN: Gerard Joling brengt tijd door met moeder Janny

Gerard Joling heeft deze regenachtige zondag besteed om nog eens bij zijn geliefde moeder Janny op bezoek te gaan. Op social media deelt hij een prachtig kiekje van hem en zijn moeder.

“Gezellig op visite geweest bij mijn lieve moedertje Janny Joling ❤️”, schrijft de zanger en presentator bij de foto. Veel volgers vinden het mooi om te zien. “Gezellig Geer! Wat zijn jullie toch lief samen!”, “Wat toch een mooie elegante vrouw is je moeder”, “Wat ziet ze er mooi uit” en “Heerlijk wat een rijkdom ! Allemaal KLM-grachtenhuisjes op het keukenkast randje van jouw reisjes zeker? Leuk!” is een kleine greep uit de reacties.

Een andere volger reageert overigens ietwat bezorgd na het zien van het kiekje: “Geen mondkapje, 1,5 meter? Moeke lijkt me kwetsbaar lieve lieve Geer!”

Vorige maand maakte Gerard bekend in de Story dat hij zich de laatste tijd weleens zorgen maakt om Janny, vanwege haar 90-jarige leeftijd. “Ik maak me grote zorgen, maar niet alleen vanwege het coronavirus. Vanwege mijn moeders leeftijd ben ik er al jaren mee bezig dat er zomaar iets kan gebeuren. Laten we reëel zijn: op haar leeftijd kan een griepje al fataal zijn.”