Sterren

Gordon bijt van zich af na haatreacties op spraakmakend interview

Gordon (52) bijt op social media van zich af na vele haatreacties die hij naar zijn hoofd geslingerd heeft gekregen na zijn spraakmakende interview bij Shownieuws van afgelopen maandag.

Gordon schrijft: “De commentaren waren weer niet van de lucht na mijn interview. Respectloos, harteloos en meedogenloos. Maar ik ben sterker dan dat en in het perspectief nemende dat een afscheid van een dierbaar iemand niets anders meer belangrijk maakt denk ik alleen maar: “doe maar eens wat ik heb gedaan,” denk ik dan en ga dat eens eerlijk vertellen aan iedereen? Ik lach ze uit!” Ook op de Facebookpagina van Shownieuws zijn er helaas enkele haatreacties geplaatst, zoals: “Grote aansteller, jankerd en een kwalletje eerste klas bah, bah” of “Ach, daar is het aandachtsgeile ouwe vieze mannetje weer…”

Maar veel volgers nemen het juist voor Gordon op: “Hoe je het ook doet, hoe eerlijk je ook bent, tegenwoordig heeft iedereen een mening, lekker belangrijk! Uiteindelijk is er maar 1 die met je leven moet en dat ben jezelf. Respect voor wat je hebt bereikt, houd vol, je bent het waard”, “Mensen denken dat ze alles maar kunnen zeggen vandaag de dag. Veilig achter hun laptopje afgeven aan andere die ze geeneens kennen in real life. Laat ze lekker Lullen. Respect voor jou” en “Je mag trots op jezelf zijn en vergeet nooit hoe sterk je bent . Je hebt jezelf herpakt en dat bewijst maar weer eens dat je doorzettingsvermogen hebt”, wordt er onder andere geschreven.

Overigens deelde ‘frenemy’ Gerard Joling ook nog een sneer uit. Bij De Ochtendshow met Frank Dane van Radio 538 zei hij woensdagochtend, toen het over Gordon ging: “En laten we het ook niet over Gordon hebben, want hier zit natuurlijk nog een echte artiest die nog kan zingen.”

Het hele, spraakmakende interview met Gordon is bovenaan deze pagina terug te zien.

Overigens denkt Gordon op deze druiligere woensdag ook aan zijn overleden vriend Thierry, waar hij vandaag afscheid van heeft genomen: “En ik denk aan mijn vriend en zeg hem gedag met trots dat ik hem heb mogen kennen, vaarwel allerliefste Thierry untill we meet again.”