Sterren

Dit vindt Isa Hoes van Tinder

Isa Hoes is tien jaar na het overlijden van haar man Antonie Kamerling niet op zoek naar een nieuwe relatie. De actrice denkt dat ze misschien wel alleen blijft, vertelt ze in AD Magazine.

“Misschien ben ik begonnen met een relatie en breng ik de tweede helft van mijn leven alleen door. Ik ben alweer tien jaar single. Is dat omdat ik nu de kinderen opvoed en denk ik er straks anders over als Vlinder ook het huis uit is? Who knows”, mijmert de 53-jarige Isa.

Aan Tinderen begint de actrice in ieder geval niet. “Ik heb die app wel op mijn telefoon, want een vriendin vond dat ik het moest doen. Toen ik reacties kreeg, zei ze dat ik koffie met die mannen moest gaan drinken. Daar had ik helemaal geen zin in. Omdat ik bekend ben? Misschien, maar dat kan ook een gelegenheidssmoesje zijn. Ik vind het gewoon niks. Tinder, dáár ben ik niet geschikt voor.”

Isa is gelukkig met haar leven. Hoe ouder ze wordt, hoe beter het haar af lijkt te gaan. “Als ik nu foto’s van mezelf zie, vind ik mezelf knapper dan vroeger, dat is ook wel gek. Maar volgens mij komt dat omdat ik happier ben. Ik straal meer.”

De actrice is vanaf 5 augustus de zien in de nieuwe familiefilm Engel met Barry Atsma (zie video bovenaan). Engel vertelt het verhaal van een verlegen 11-jarig meisje dat op een goede dag een magisch wensklokje vindt dat haar leven totaal verandert. Hoes schreef het gelijknamige boek waar de film op gebaseerd is samen met haar dochter Vlinder. Het is ook de eerste keer in twintig jaar dat Atsma en Hoes samen voor de camera staan.