Sterren

Jim Bakkum en Glennis Grace brengen nummer uit om baby Jayme te helpen

Jim Bakkum was zo aangedaan door het schrijnende verhaal van baby Jayme, die aan een zeldzame spierziekte lijdt, dat hij in actie is gekomen. Samen met vriendin Glennis Grace heeft Jim een nummer uitgebracht om geld op te halen voor het peperdure medicijn dat Jayme’s leven kan redden.

“Het nummer vertelt eigenlijk het gevoel van de moeder of vader naar het zieke kindje toe. In dit geval de ouders van Jayme”, vertelt Jim. “Jayme heeft een hele zeldzame spierziekte SMA. Deze maand wordt hij één en zonder medicijn redt hij de twee niet.” De zanger wordt erg geraakt door het verhaal van Jayme. “Zijn koppie en die ogen en het liet me gewoon niet meer los. Ik zie in zijn ogen iets van ons eigen kind. Iedere dag telt, ieder uur telt voor hem. Het is een kwestie van leven of dood.”

Jim riep eerder zijn volgers op om een kleine donatie te doen voor het jochie en zijn gezin. “Voor de duidelijkheid; ik ken Jayme en zijn familie niet. Ik heb nul belangen hierbij. Dit raakt mij. Als vader en als mens. We leven in bizarre tijden. Laat staan als je moet leven met dit drama. De angst om je kind te verliezen. Er is een uiterst professionele website voor Jayme opgericht om te doneren. Al is het 2 euro. Alle beetjes helpen. Ga naar mijn stories om de website op te swipen of ga direct naar www.teamjayme.nl. Of neem een kijkje op zijn account @TeamJayme2020. THANKS! “, eindigt hij.

View this post on Instagram

Lieve mensen, dit vrolijke smoeltje is Jayme. Jayme is 10 maanden oud. En net als alle andere kinderen ter wereld verdient Jayme het om onbezorgd op te groeien. Zoals het er nu naar uitziet, gaat dat niet lukken. Sterker nog, door zijn spierziekte SMA (type1) lukt het hem waarschijnlijk niet om de 2 te halen. Er is een medicijn, Zolgensma. Dat medicijn is één van de duurste medicijnen ter wereld (1,9 miljoen) en alleen in Amerika beschikbaar. Het bevat zijn DNA en kan er voor zorgen dat hij zich net als alle andere kinderen normaal kan ontwikkelen. Voor de duidelijkheid; ik ken Jayme en zijn familie niet. Ik heb nul belangen hierbij. Dit raakt mij. Als vader en als mens. We leven in bizarre tijden. Laat staan als je moet leven met dit drama. De angst om je kind te verliezen. Er is een uiterst professionele website voor Jayme opgericht om te doneren. Al is het 2 euro. Alle beetjes helpen. Ga naar mijn stories om de website op te swipen of ga direct naar www.teamjayme.nl. Of neem een kijkje op zijn account @TeamJayme2020. THANKS! ❤️

A post shared by J I M B A K K U M (@jimbakkum) on