Sterren

Kritiek op Bridget Maasland na Hazes-reactie

Een reactie van Bridget Maasland op de dag dat André Hazes 69 jaar zou zijn geworden, schiet bij sommige volgers in het verkeerde keelgat. Dat is te zien op social media.

Rachel, de weduwe van André Hazes, en hun kinderen Roxeanne en André staan op social media stil bij de verjaardag van de legendarische volkszanger, die op 23 september 2004 overleed. Roxeanne deelt een oude video (zie de beelden hierboven) waarin André senior haar als kind vragen stelt over hun vakantie. “Van alle interviews die ik ooit heb gedaan, blijft dit de mooiste”, schrijft de zangeres erbij.

Opvallend is wel dat zowel Monique, de vriendin van André, als zijn ex Bridget Maasland onder de post van Rox reageren. “Zo fijn dat je deze beelden nog hebt… ❤”, reageert Monique en Bridget reageert met twee hartjes op de post van Rox. Sommige volgers vallen Bridget aan vanwege haar reactie en schrijven: “Goh, jij denkt bij jezelf Monique heeft weer contact met Rox, laat ik haar nu ook maar een reactie geven.” Een ander: “Ja, ze moet ook van zich laten horen, heeft een bord voor haar hoofd.” Ook is wel opmerkelijk dat Rachel reageert op de post van haar dochter met een hartje, terwijl de band tussen moeder en dochter momenteel allesbehalve goed is te noemen.

André herdenkt zijn vader op Instagram met een bijzondere gezinsfoto van vroeger. “Gefeliciteerd Senior”, schrijft hij erbij.

View this post on Instagram

Gefeliciteerd Senior!🤴🏻

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

En Rachel schrijft in een emotionele post over het grote gemis: “Nog 1 keer jouw heerlijke lach. Nog 1 keer jouw mooie stem. Nog 1 keer die vuist op tafel en nog 1 keer die rugdekking…Schat, ik zou alles willen geven om je hier weer bij mij te hebben… Wat mis ik je… Toch weet ik dat wij elkaar ooit weer gaan zien en dan zeggen we tegen elkaar dat onvoorwaardelijk echt bestaat… Hou van jou lieverd… Neem lekker een neut samen met mama en alle andere dierbaren… Doe ik het hier mop…#altijdmijnnummer1 #vooraltijdmijngroteliefde ❤❤❤”. Onder deze post reageert Bridget, die nog altijd goed contact heeft met haar ex-schoonmoeder, ook met twee hartjes.

De volkszanger overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd aan een hartinfarct.