Sterren

'André op zijn knieën voor ex Monique'

Er duiken opnieuw intieme beelden op van André Hazes en zijn ex Monique Westenberg. Getuige de foto’s en de verhalen van aanwezigen, kunnen zij het wel weer heel erg goed met elkaar vinden…

Onder andere fotograaf Ferry de Kok was aanwezig op Curaçao en hij wist André en Monique meerdere malen te ‘betrappen’, zoals je ook kan zien in de video bovenaan deze pagina. Een aanwezige vertelt aan Privé: ”Ik moest eerst even met mijn ogen knipperen of ik het allemaal wel goed zag. André was eerst de hele middag met zijn zoontje aan het spelen in het zwembad. Het is geweldig om te zien hoe zij met elkaar omgaan. Je ziet aan alles dat vader en zoon dol op elkaar zijn. Het viel mij echter ook op hoe goed de band nog is tussen André en Monique…”

De ooggetuige komt met enkele voorbeelden. ”Na het middagje zwemmen had ik verwacht dat hij weg zou gaan, maar ze gingen samen nog wat drinken in het barretje. Het werd een heel gezellige boel… Zelfs zo gezellig dat André zijn ex opeens vol op de mond kuste! Hij pakte haar helemaal vast, dat was pure passie. We wisten niet wat we zagen. Als je niet beter zou weten, dan denk je dat ze nog vreselijk verliefd op elkaar zijn.”

Het leek net een huwelijksaanzoek

”We hoorden ze ook een paar dingen zeggen,” vervolgt de aanwezige. ”Ze zeiden ze dat ze het altijd zo fijn hebben gehad met elkaar. Het leek net of er weer iets moois opbloeide. Dat gevoel werd later gevoed toen André ineens op zijn knieën ging op het strand. Hij pakte de hand van Monique en kuste deze. Het leek net een huwelijksaanzoek.”

In de video bovenaan deze pagina zie je de zoete handkus van de (ex?)-geliefden… en meer! Want maandag kon Shownieuws al exclusief beelden laten zien van een mogelijk intiem damestoiletbezoek van André en Monique. In de video zie je eerst Monique uit een dames-toilet van Mambo Beach op Curaçao lopen en even later rent – totaal onverwachts – ook André het hokje uit. Zijn toenmalige vriendin Bridget moest toen nog aankomen op het tropische eiland. Volgens de maker van de video waren de twee zo’n 15 minuten in het hokje.

André hartje Monique

Shownieuws wordt overspoeld met ‘bewijsmateriaal’ van een mogelijke liefdesreünie tussen de tortelduifjes. Ook een foto die Monique op Valentijnsdag op haar Instagram Stories postte doet nu weer de ronde. Waar André en zijn ex Bridget die dag niets over elkaar plaatsten, was wel dit op haar social media te zien. Op een boom was André <3 Monique, 14-02-2020 te lezen. Waar toen nog werd aangenomen dat dit over zoontje André ging, zou dit nu weleens op een andere manier bekeken kunnen worden.

Monique droeg vorige week ook al een shirt van André. De foto die zij hiervan op social media postte kon rekenen op talloze reacties.

Vechten voor gezin

Een interview dat Monique enkele dagen geleden aan De Telegraaf gaf, deed ook al enkele wenkbrauwen fronsen. Bij een optreden van André, waar Monique en hun zoontje bij aanwezig waren, gaf ze kort een quote over de situatie. ”Ik wil vechten voor het geluk van ons gezin,” zou ze hebben gezegd. ”En dat weet Dré ook. Maar ik kan daar nu niets over zeggen.”

De breuk met Bridget

De breuk van André en Bridget werd zondagavond in Shownieuws bekendgemaakt. Volgens Evert Santegoeds zou André op Valentijnsdag al zijn spullen bij Bridget hebben weggehaald. Opvallend was ook dat op Valentijnsdag afgelopen vrijdag, zowel Bridget als André geen liefdesfoto’s van elkaar hebben gepost op Instagram en ook niet stil hebben gestaan bij hun liefde voor elkaar. En dat terwijl zij normaal gesproken alles over elkaar deelden…