Sterren

Lenny Kuhr organiseert bijzonder concert

De afgelopen weken is het verhaal van het zieke babytje Jayme volop in de aandacht gekomen. Zijn verhaal herkent zangeres Lenny Kuhr maar al te goed. “Ik ben heel erg begaan met baby Jayme, een jongetje van net één jaar met SMA, een zeer ernstige spierziekte. […] Bij mijn kleindochtertje Nico van anderhalf werd twee maanden geleden ook SMA gediagnosticeerd, een iets mildere vorm dan bij Jayme…”, vertelt Lenny aan Shownieuws.

Gelukkig wordt het medicijn voor de kleindochter van Lenny in Israël wel vergoed, maar voor Jayme is dat helaas niet het geval. Daarom wil ze een bijzonder concert organiseren.

Zo vertelt de zangeres: “Ik wil er met jullie voor gaan zorgen dat Jayme ook zijn medicijn krijgt. Er loopt een crowdfunding en daar gaan we een flinke slinger aan geven. Hoe? Ik geef op 15 juni om acht uur ‘s avonds een concert van een uur vanuit mijn huiskamer. Doneer nú minimaal vijftien euro en je kunt er via de exclusive live-stream bij zijn, de hele opbrengst is voor baby Jayme. Het wordt een eenmalig en uniek concert: ‘Lenny Kuhr Unplugged’, hier vanuit mijn huiskamer.” Het hele interview is in de video hierboven te zien.