Sterren

Leontine Borsato eert een hele bijzondere man uit haar leven

Leontine Borsato heeft een prachtige ode gedeeld aan een hele bijzondere man uit haar leven. Namelijk haar goede vriend Leco van Zadelhoff.

De visagist is vrijdag jarig en daarom deelt de presentatrice een bijzonder eerbetoon aan hem. Aan de foto’s, die zij op haar Instagram plaatst, is te zien dat de twee al jaren hele goede vrienden zijn. “Lieve mooie bijzondere vriend, jij bent vandaag jarig en dat vier je vandaag zonder je vrienden en vriendinnen en dat is iets wat zó niet bij jou past! Wat missen we elkaar, wat mis ik jou! Ik hou van jou en hoop je heel snel een verjaardagsknuffel te mogen geven. Lieve schat, van harte gefeliciteerd en geniet samen met Carlos van jouw dag!”, schrijft ze onder een aantal foto’s van hen samen.

Leontine en Leco zijn al jaren goede vrienden. En ook in mindere tijden staan ze voor elkaar klaar. Zo gaat Leontine momenteel door een rumoerige tijd, nadat eerder dit jaar het nieuws naar buiten kwam dat zij en haar man Marco Borsato na een huwelijk van 22 jaar gaan scheiden. Daarom stak de visagist zijn goede vriendin onlangs een hart onder de riem. In een emotioneel bericht liet hij weten hoeveel hij van haar houdt en hoe trots hij op haar is.