Sterren

MAFS-koppel alsnog uit elkaar

Helaas is het toch definitief over en uit tussen Married At First Sight-stel José en Ferry. Hoewel hun huwelijk na de opnames van het programma strandde, besloten ze het vlak na hun scheiding alsnog opnieuw te proberen. Toch is hun liefdesverzoening van korte duur geweest, zo vertelt José nu.

Op Instagram schrijft ze dat ze weer single is: “Rijkdom = in je zoektocht naar de ware liefde, echte vriendschap vinden!! Jammer genoeg zijn Ferry en ik niet meer als stel bij elkaar, maar gaan we verder als goede vrienden. Het was een avontuur om nooit meer te vergeten, wat ben ik blij dat ik dit heb mogen meemaken en hierbij de warme en onmisbare support van mijn kinderen, lieve familie, goede vrienden en fijne collega’s had!! Dank je wel allemaal!!!! #mafs#MAFS2020#ferryenjose#singleagain#newchapter#allyouneedislove ❤”

Een maand na hun scheiding vertelde Ferry nog bij Jinek dat de vonk tussen de twee toch weer was overgesprongen. “Ik ben hartstikke verliefd. We zien wel waar het schip strandt, we hebben het in ieder geval onwijs gezellig samen.” Hun liefdessprookje is nu dus echt over.

Henk en Chantal

Het meest besproken MAFS-koppel was toch wel Chantal en Henk. Shownieuws sprak haar onlangs over haar MAFS-avontuur (zie video bovenaan).