Sterren

MAFS-Sanne en Thierry reageren op scheiding

Even leek het erop dat er twee koppels uit Married at first Sight getrouwd zijn gebleven, maar helaas zijn ook die huwelijken gestrand. Naast Ferry en José, die wel weer zijn gaan daten, zijn ook Sanne en Thierry gescheiden. Beiden hebben gereageerd op Instagram.

Sanne laat weten: “Wat een avontuur en wat een experiment. Uiteindelijk hebben wij toch besloten om te gaan scheiden! Maar wat een lieve en geweldige familie en vrienden heb ik toch ❤ Bedankt dat jullie mij hebben gesteund tijdens dit maffe experiment. Dit hele avontuur heeft ons nog dichterbij elkaar gebracht en ben jullie allemaal zo dankbaar❤ Ook de leuke en lieve vriendschappen die tijdens dit programma zijn ontstaan zijn me heel veel waard. En natuurlijk de lieve mensen die dit programma tot zoiets moois hebben gebracht… wat een toppers. Het was een avontuur om nooit te vergeten!!!!

En Thierry schrijft: “Eigenlijk zou het vanavond pas bekend worden maar het is inderdaad zo. Het experiment is ten einde…”#gescheiden #opnaardetoekomst.

Thierry heeft tijdens zijn MAFS-avontuur zijn volgers regelmatig getrakteerd op romantische kiekjes van Sanne en hem. Zo is het stel op huwelijksreis geweest naar de Amalfikust in Italië.