Sterren

Maxime Meiland: 'Kom niet naar het chateau!'

Dat Chateau Marillaux gesloten is vanwege het coronavirus houdt fans van Chateau Meiland niet tegen om een bezoekje te brengen. Maxime Meiland roept op Instagram iedereen op om dat niet te doen. “Het is gewoon ons huis.”

“Joehoe, hier even een kleine oproep van mij”, vertelt Maxime in bovenstaande video. “Ik ben zelf niet in Frankrijk maar we hebben de laatste dagen, dus ook weer vandaag, heel veel mensen die onaangekondigd bij ons op het terrein komen. Hele lieve fans dat wel.”

De Meilandjes hebben liever niet meer dat fans hun huis komen bezoeken. “Aangezien wij nu gesloten zijn, stellen wij het heel erg op prijs dat mensen gewoon lekker thuis blijven of op hun vakantiebestemming. In ieder geval geen bezoekjes meer brengen aan ons huis want het is uiteindelijk ook gewoon ons huis en ons privé.”

Maxime deelt al erg veel van haar privé-leven zoals onlangs beelden van Claire als baby. “Hahaha, ik vind dit zo zoet! Kleine Claire”, schrijft Maxime bij het aandoenlijke filmpje, dat hieronder te zien is!