Sterren

ZIEN: Maxime Meiland deelt schattige beelden van Claire als baby

Maxime Meiland heeft woensdag een nostalgische video geplaatst. In de video zien we te schattige beelden van toen Claire nog maar een baby was!

“Hahaha, ik vind dit zo zoet! Kleine Claire”, schrijft Maxime bij het aandoenlijke filmpje, dat hierboven te zien is. Ook haar volgers zijn dol op Claire! Op een eerdere foto van moeder en dochter samen, die hieronder te zien is, reageren volgers enthousiast. “Zo schattig!” en “Mooie moeder dochter foto” is onder andere te lezen in de reacties.

Behalve het moederschap is Maxime ook druk bezig met haar eigen kledinglijn. In de media kwamen de afgelopen tijd berichten naar buiten dat ze haar kleding van de Chinese website AliExpress heeft gehaald, en dat viel de blondine zwaar. “Ik vond het toch wel vervelend, moet ik zeggen”, reageerde de dochter van Erica en Martien op die berichten. “Maar het is voor mij wel een les geweest, denk ik. Maar na dat gedoetje in de media ben ik als de sodemieter gaan tekenen en heb ik een hele nieuwe lijn ontworpen.”

View this post on Instagram

Samen met de kleine pop!❤️

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on