Sterren

Maxime Meiland reageert op ontslag huishoudster Nadège

Eerder deze week is het groot nieuws dat de Meilandjes hun vaste huishoudster aan de kant zouden hebben gezet. Volgens Nadège is er afscheid van haar genomen omdat ze “niets deed”. Maxime vertelt aan Shownieuws waarom de familie met haar heeft gebroken.

“Ik vind het natuurlijk heel treurig. Ik schrok er eigenlijk van. Er zijn geen gasten dus kunnen wij het werk zelf doen”, aldus Maxime. Volgens de dochter van Martien en Erica was Nadège niet bereid om ander werk te doen dan wat er in haar contract staat: kamers schoonmaken en voor het ontbijt zorgen. “Dan kan je ook niet verder met elkaar.”  De hele reactie van Maxime Meiland over Nadège zie je in de video hierboven.

Verdrietig en boos

De huishoudster is verdrietig en boos en vertelt eerder deze week aan Shownieuws: ” De Meilandjes wilden met me praten en ze zeiden: ‘We moeten met je praten, Nadège. Wil je hier niet meer werken?’. “Ik zei: ‘Waarom zeggen jullie dat?’ Ze zeiden: ‘Omdat je niets meer doet, je doet je werk niet meer’. Ik zei: ‘Hoe bedoel je, je doet je werk niet meer?’ Daarna hebben ze gezegd: ‘We betalen je nog t/m 31 augustus, tot het einde van je contract en je kunt nu naar huis gaan.’ “Ik ben echt heel, heel, heel erg teleurgesteld, ik zag dit absoluut niet aankomen, vooral van Martien. Omdat Martien iemand is waar ik van hou, met wie ik altijd veel gelachen heb en met wie ik het goed kon vinden. Wat me het meest steekt is dat ze vanochtend hebben gezegd dat ik niet werk, dat doet me pijn”, waren enkele van haar verdrietige uitspraken.

Ook beweert ze dat haar nu oud-werkgevers ongevoelig zijn en dat het er achter de schermen minder gezellig aan toe gaat dan op televisie.

>