Sterren

'Monique is Bridget Maasland dankbaar'

Monique Westenberg is Bridget Maasland, de ex van haar vriend André Hazes, ergens toch dankbaar. Dit stelt André Hazes in weekblad Privé.

In een uiterst openhartig gesprek vertelt de zanger hoe hij terugblikt op zijn drie maanden durende relatie met de presentatrice. “Ik heb er geen spijt van”, zegt André. “Deze periode is nodig geweest om tot het besef te komen wat ik thuis in handen had. Ik heb een spiegel voorgehouden gekregen en die had ik nodig.”

Een naar gevoel

“Ook Monique is ergens dankbaar voor de situatie,” vervolgt de Leef-zanger. “Omdat ik hierdoor wakker werd geschud en terug op het pad kwam. Waar ik wel een naar gevoel over had, was dat mensen dachten dat ik vreemdging.”

André had het gevoel dat hij werd nagekeken door mensen die het nieuws fout hadden geïnterpreteerd. “Dat vond ik zo irritant, want het was echt niet zo. Als ik dan door de supermarkt liep en de mensen naar mij keken, had ik het gevoel van: Jullie denken allemaal dat ik mijn gezin in de steek heb gelaten voor een andere vrouw. Dat was gewoon niet zo, want ik was al weg.”

Nooit meer

Hij denkt dat het nu nooit meer zal gebeuren. “Ik heb gewoon iemand nodig zoals Monique, die mij remt. Dat heeft Bridget eigenlijk ook nodig. Wij met z’n tweeën bij elkaar, is een heel slechte combinatie geweest.”

Tweede kindje

André is inmiddels alweer bijna een half jaar gelukkig met de moeder van hun zoontje, Monique Westenberg. Het gaat zelfs zo goed, dat ze niets liever dan een tweede kindje willen. “Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten”, zegt de zanger daarover in hetzelfde interview. “We praten er wel al over. De tijd is geschikt.”

“We hebben nu de benodigde rust in ons leven”, vervolgt hij. “Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…” sluit André af.

De kleinste André Hazes is inmiddels 3,5 jaar oud. Hij is geboren op 25 oktober 2016. Onlangs heeft André Junior nog een bijzondere ontmoeting gehad. Hij heeft voor het eerst Fender, de zoon van tante Roxeanne Hazes, ontmoet! Monique en Roxeanne deelden beelden van de spelende neefjes op hun social media. Deze zijn in de video hieronder terug te zien.