Sterren

Monique Smit zet jarige Noah (5) in het zonnetje

Het is deze zaterdag groot feest bij Monique Smit thuis! Want haar oudste zoon Noah is jarig. Op Instagram staat ze stil bij zijn verjaardag met foto’s door de jaren heen.

“Hierperdepiep hoera! Daar staat ie dan, onze topper 5 jaar! Wat ben je een heerlijk kind, ons bezige bijtje. Het liefst tot zo laat mogelijk buiten spelen met vriendjes, voetballen in de tuin, springen op de trampoline, altijd in voor een spelletje en zeer geslaagd dit jaar als trotse, grote broer! We gaan er een gezellige dag van maken! Hou van jou tot de maan en terug”, schrijft ze erbij.

View this post on Instagram

π‘―π’Šπ’†π’‘π’†π’“π’…π’†π’‘π’Šπ’†π’‘ 𝒉𝒐𝒆𝒓𝒂 Daar staat ie dan, onze topper 5️⃣ jaar! πŸ₯³ Wat ben je een heerlijk kind, ons bezige bijtje. πŸ₯° Het liefst tot zo laat mogelijk buiten spelen met vriendjes, voetballen in de tuin, springen op de trampoline, altijd in voor een spelletje en zeer geslaagd dit jaar als trotse, grote broer! We gaan er een gezellige dag van maken! 😘 𝑯𝒐𝒖 𝒗𝒂𝒏 𝒋𝒐𝒖 𝒕𝒐𝒕 𝒅𝒆 π’Žπ’‚π’‚π’ & π’•π’†π’“π’–π’ˆ πŸŒ“ β€”>>

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Anderhalve week geleden laat de zangeres nog weten dat ze overweegt te stoppen met Instagram na constante aanvallen van de moedermaffia. “Oke, diepe zucht”, begint ze haar monoloog met enige dramatiek. β€œNog even en ik zet gewoon geen privΓ©foto’s meer online. Want op alles hebben mensen commentaar, je kan het nooit goed doen. Ik ben een werkende moeder die het leuk vind om sommige privΓ©-momenten met jullie te delen”, vervolgt ze. β€œIk vind dat namelijk zelf ook leuk om te zien bij andere mensen, maar op deze manier heb ik er geen zin in.”

View this post on Instagram

πŸ–ΌIk hou van Holland🎢 Ps. De jurk liet ik alleen voor de foto even los, we maakten hier namelijk een tussenstop.πŸ€“ Oh en blijkbaar moΓ©t ik er ook nog even bij vermelden dat als je goed kijkt Noah wel degelijk vast zit in zijn stoeltje(!) Hij haalt alleen zelf altijd zijn armen er uit, wat ik niet altijd in de gaten heb omdat ik nou eenmaal geen ogen in mijn achterhoofd heb zitten. Zou best makkelijk zijn ja.. Och jongens ik word hier zΓ³ moe van. Je zou toch nooit meer iets willen posten en je profiel lekker Prive houden als je tegenwoordig met Γ‘lles rekening moet houden. Ik hoop dat jullie wel perfect zijn.. #moedermaffia #gewooneenleukplaatje #trotsemama #ikhouvanholland

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

De moedermaffia vindt het gevaarlijk dat haar jurk bijna in de spaken van haar achterwiel hangt en vragen zich af of zoontje Noah wel goed vastzit. “Dat ik zo’n lap tekst met uitleg erbij moet zetten, omdat mensen anders los gaan… Is toch te gek voor woorden?” schrijft ze hierover. Terwijl ik de caption van dit bericht aan het bewerken was, vroeg ik mezelf hard op af: β€˜Voor wie doe ik dit nou eigenlijk?’ Ik lijk wel gek.”