Sterren

Nicolette en Bas staan stil bij huwelijksjubileum

Nicolette van Dam en Bas Smit staan stil bij hun huwelijksjubileum! Het stel stapte precies vijf jaar geleden letterlijk in het huwelijksbootje.

Het stel vertelt aan Shownieuws dat de tijd voorbij is gevlogen. “Nu alweer vijf jaar”, vertelt Nicolette. “Het was een heel bijzonder aanzoek. Ik zag het echt niet aan komen.” “Ze zei wel vijf keer nee”, vertelt Bas. “Zo erg zag ze het niet aan komen.” Het interview met de tortelduifjes is hierboven te zien!

“Vandaag 5 jaar geleden stapte ik met m’n lief letterlijk in het huwelijksbootje”, schrijft Nicolette op social media bij hun trouwfoto’s . “Tranen van geluk en zoveel liefde, die we nog steeds elke dag voelen. Hier zeiden we ‘JA, ik wil’ tegen elkaar voor de burgerlijke stand en deden we het een paar dagen later nog eens dunnetjes over tijdens ons weddingweekend in Spanje! Wat een bijzondere tijd!”

Vandaag 5 jr geleden trouwden we voor de burgerlijke stand”, schrijft Bas bij een pikante foto van het stel. “Komend weekend vieren we t echt, maar 1-7-2015 letterlijk in het huwelijksbootje stappen met deze knaller was onvergetelijk.”

Bas en Nicolette hebben samen twee dochters: Lola en Kiki. Eerder vroeg Bas zich af of ze nog een kindje zouden willen toen Nicolette een foto van zichzelf deelde en een heel klein familielid. “Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat het hard als ik dan naar onze grote meiden kijk…” Het mierzoete kiekje zorgde voor talloze reacties, waaronder van haar blijkbaar vertederde man Bas Smit. Hij schreef zelfs: “Nog eentje?” Nicolette reageert al snel: “Waaaaaah!”