Sterren

'Onherkenbare' Wesley Sneijder los in dansfilmpje

Wesley Sneijder laat zijn dansskills zien! In een filmpje met Rolf Sanchez gaat hij los op diens hit…

In de video bovenaan deze pagina is het vrolijke, zonnige fragment te zien. Na een ogenschijnlijke aarzeling start de (oud?-)voetballer samen met Rolf Sanchez het TikTok-dansje in. En dat doet hij helemaal niet verkeerd.

Fans vinden het fantastisch om te zien. “OMG, die rechter is Wesley!” schrijft iemand. Vele TikTokkers lijken de voormalig ster van het Nederlands Elftal niet meer te herkennen. “Is dat Wesley Sneijder?” valt erg veel te lezen. “Ik twijfel hard.” Iemand lijkt vooral zichzelf terug te zien. “Wesley heeft een paar quarantaine-kilootjes gekregen, net als ik.”

Terug op het voetbalveld?

Wesley Sneijder zou overwegen om weer terug te keren als speler op het voetbalveld. De oud-voetballer is groot fan van FC Utrecht en lijkt oren te hebben naar een comeback als speler.

De harde kern van FC Utrecht deed vorige maand een poging om Wesley over te halen tot een terugkeer. Volgens RTV Utrecht heeft Wesley al met de club gesproken over een rentree. “Ik heb met Jordy al gesproken”, zei Wesley, doelend op Jordy Zuidam, de technisch directeur van de club. “Ik ga er zeker over nadenken”.

‘Sneijder’

Wesley Sneijder is de laatste weken dagelijks in het nieuws, sinds de lancering van zijn boek Sneijder. Hierin vertelt hij openhartig over zijn voetbalcarrière, maar ook over misschien wel de liefde van zijn leven, Yolanthe Cabau. Hij vertelde onlangs aan Shownieuws dat hij hoopt dat de twee de draad weer kunnen oppakken.