Sterren

Ouders grote afwezigen op Sylvie's droombruiloft

Nadat het coronavirus Sylvie Meis eerst al dwong haar droombruiloft uit te stellen, krijgt de diva nu weer een flinke tegenslag te verwerken. Terwijl de bruid zich alleen nog zorgen zou moeten maken om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten, heeft ze met haar familie moeten besluiten om haar ja-woord deze week zonder haar ouders te geven, aldus een betrouwbare bron aan Shownieuws.

Het was al langer onzeker of haar ouders aanwezig zouden kunnen zijn. Eerst was het probleem dat zij in de regio Antwerpen wonen, waar het coronavirus weer flink is opgelaaid. Maar nu blijkt ook de gezondheid van Sylvie’s vader het niet toe te laten dat hij afreist naar Florence waar Sylvie dit later deze week eeuwige trouw belooft aan haar Niclas.

Tot het laatste moment heeft de familie gehoopt samen deze dagen (de bruiloft duurt vier dagen) te kunnen vieren, maar helaas hebben ze last-minute moeten besluiten dat het risico voor vader Ron (66) te groot is in verband met zijn nierziekte. Ook moeder Rita moet vanwege het besmettingsgevaar in België blijven.

Sylvie heeft het in een interview aan het Duitse BILD ‘ongelooflijk pijnlijk’ genoemd om haar ouders tijdens haar huwelijk te moeten missen. De beslissing zou dat ook met veel tranen gepaard zijn gegaan. Toch heeft de familie een creatieve oplossing bedacht, Ron en Rita kunnen de plechtigheid volgen via een livestream en zo toch nog een beetje erbij zijn.

In de video hierboven zie je hoe Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven vertelt over deze donkere wolk boven de bruiloft van Sylvie…

Bijzondere rol voor Damián 

Gelukkig is haar zoon Damián wel aanwezig, en hij heeft ook een heel bijzondere rol tijdens de trouwceremonie. Hij mag zijn moeder namelijk weggeven. “Damián gaat me begeleiden naar de plek waar de ceremonie gaat plaatsvinden en brengt me naar Niclas toe. Dat wordt natuurlijk heel spannend. Dat is toch wel heel emotioneel en daar verheug ik me heel erg op!”, heeft Sylvie daar eerder over verteld.